SERVISCeky GSM  je specijalizirani servis za sve vrste mobilnih uređaja (iPhone, HTC, Blackberry, Samsung, Nokia, LG, Motorola, Siemens, Sony Ericsson...)

Naš servisni tim  osposobljen je i educiran po najvišim standardima, te će s lakoćom  utvrditi nepravilnost ili kvar na vašem uređaju i u najkraćem mogućem roku ga otkloniti, za neke složenije zahvate osiguravamo zamjenski uređaj.

Za servis se može naručiti putem web stranice na mail info@cekygsm.hr  pri čemu navedite željeno vrijeme servisiranja vašeg uređaja uz kratak opis problematike na uređaju ili unaprijed rezervirajte termin na telefon: 043 245 332 te izbjegnite nepotrebna čekanja.

Donesite uređaj u točno dogovoreno vrijeme i sve će teći prema Vašim željama.

Naš servis je pouzdan, kvalitetan i dobro opremljen. Ukoliko želite, naš servisni savjetnik rado će Vam objasniti provedene radove.

Dugogodišnje iskustvo koje posjedujemo u servisiranju  uređaja rezultiralo je zadovoljstvom korisnika naših usluga.

Dijagnostika (utvrđivanje kvara) uredjaja se naplačuje simboličnih 30 kn i nju plačate u slučaju ako ne pristanete na servis uređaja u protivnom se dijagnostika ne naplačuje već zamjenjuje cijenom servisa.

U mogućnosti smo napraviti skoro sve modele iz europe i svijeta pod uvjetom da rade na našoj frekvenciji.

Prosječno vrijeme dekodiranja je 30 minuta. Neki noviji modeli 24 sata a neki modeli sa stranih mreža poput iPhonea 5 - 15 radnih dana.

Dekodiranje android i nekih Apple uređaja dijelimo na SOFTWERSKO i TVORNIČKO a razlika je da updateom androida/iOS-a poništava se otključavane kod programskog a kod tvorničkom uređaj ostaje zauvijek otključan!

Posjedujete mobitel iz inozemstva i ne snalazite se na njemu jer nema hrvatski izbornik. U mogućnosti smo također ugraditi hrvatski izbornik u vaš mobitel i to u veliku većinu modela.

Isto tako ako imate mobitel sa starom verzijom softwera i želite ga obnoviti s najnovijom to ćemo Vam napraviti u kratkom roku i po pristupačnim cijenama.

Prosječno vrijeme izmjene i nadogradnje softwera je najčešće do 1 sat ili u složenijim slučajevima 24 - 48sati.

Sva pitanja o dekodiranju, izmjeni sofwera i cijenama možete uputiti u kontakt obrazcu.

Naš serviser će Vam u vrlo kratkom roku odgovoriti.